winniehurst

Direktlänk till inlägg 20 november 2008

Trött!

Av Marianne - 20 november 2008 01:35

Jobbade på R inatt och jag vet inte, men det känns som om jag aldrig någonsin varit så här TRÖTT efter en jobbnatt - aldrig någonsin... Har sovit mest hela dagen, kvällen och en bit in på natten, naturligtvis med 3-timmars avbrott emellanåt för hundpyssel. Och nu, mitt i natten, känner jag mig pigg igen *SUCK*

Är nyss hemkommen efter en, med favoritficklampan i högsta hugg, nattlig långpromenad med boysen. Jag bara måste ge all credit till whoever som uppfann ficklampan - TACK! Utan denna magnifika uppfinning skulle livet under dessa mörka tider av året te sig otroligt svårt, bökigt, hopplöst... Dessutom kom jag hem med rena, torra riesenschnauzer för en gångs skull :-) Det har frusit på ganska ordentligt under dagen även om det bara finns små, små snökorn på marken.

Efter pojkarnas promenad tog jag ut Prinsessan för en liten kissrunda och döm om min förvåning när hon inte ville gå hem direkt, utan klart och tydligt visade att hon ville fortsätta prommisen - detta har inte hänt på jag vet inte när! Julia har ju en längre tid nu visat med både kroppsspråk och blick att hon inte vill/inte orkar, och nu... Vågar man tro på att kastreringen kommer att ge den effekt vi hoppats på? Kan det visa sig redan nu???

Självklart fick hon som hon ville och det blev ytterligare nattvandrande för mig... Vad gör man inte för Prinsessan Julia ;-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Elin och Nosa

20 november 2008 10:21

Javisst ska hon få som hon vill mamma julia, det är hon värd! roligt att höra att hon är bättre:)
Ett hett tips; pannlampa till kvällspromenaderna, så har man båda händerna fria, toppen!
Förresten, ses vi på adventuredog? kram elin o nosa

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se