winniehurst

Direktlänk till inlägg 27 november 2008

Duktiga, duktiga Liam!

Av Marianne - 27 november 2008 03:11

Somnade i vad som för normala, icke natt-arbetande människor nog kan sägas vara normal tid ikväll - och vaknade 01.30 Klarvaken! Så vad gör man? Ja, några små hundpromenader i vinternatten kändes som en trevlig sysselsättning när nu John Blund redan lämnat huset.

Först fick Prinsessan och Ryssen en gemensam liten promenad och sedan var det Liams tur. Bestämde mig för att ta en lite längre sväng med honom på våra små byvägar, eller vad man skall kalla dem - som nu faktiskt är plogade :-)

Liam sprang lös, som han ju så gott som alltid gör. Helt plötsligt stannar han, står stel som en staty och blickar framåt. Jag riktar ficklampan längre bort, mot vad det nu är han fått syn på, och ser en GIGANTISK älg som står där mitt på vägen och stirrar på oss. Lite nervös blir man alltid när man står öga mot öga med dessa djur, eeeuuuhhh...

Älgen dundrar iväg i exakt samma stund som jag sansar mig och säger "Liam!", och mitt vackra Monster vänder direkt och rusar emot mig - ingen tvekan, inga suktande blickar efter älgen, bara "jaaa, jag kommer!". Jag vet ju att jag aldrig behöver oroa mig för Liam i situationer som dessa, jag vet ju att jag bara behöver säga hans namn så vänder han på en 5-öring, men ändå.... Det är en häftig känsla! Duktiga, duktiga Liam!


Här nedan ser ni 10-veckors upplagan av Monstret, när han en gång i tiden var LITEN - och trött! Det händer inte så ofta numera ;-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

maria

29 november 2008 09:20

härligt att kunna lita så på sin hund, det vore nåt för alla dessa spån som är ute och går och som aldrig kan kalla in sina hundar och för att maskera detta lägger sig till med en attityd om att "alla hundar måste hälsa" suck

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se