winniehurst

Direktlänk till inlägg 18 januari 2009

Söndag

Av Marianne - 18 januari 2009 22:24

Idag har det varit en sån där dag... En sån där dag som inte inträffar allt för ofta... Tyvärr! En sån där dag när man känner att man gjort hur mycket som helst och dagen är inte slut än! Hur ofta händer det???!!

Ett par riktigt härliga långpromenader har vi avnjutit idag, jag och dogsen. Pojkarna har spårat. Klor har klippts och filats. Igor har fått sig en omgång på trimbordet. Och när jag tittade på klockan var den bara 16.10

På eftermiddagen kom Liam springande med Julias favvoleksak som legat någonstans i "vår" skog bakom huset. Av någon underlig anledning försvinner alltid hundleksakerna här, hmmm... Och sedan, helt out of the blue, kommer nån av de svarta galningarna farandes med en kampleksak, en kvackande plyschanka eller en sedan länge saknad nöffande gris i munnen. Eller som nu - bollen-på-snöret. "Den BÄSTA!" enligt Prinsessan, som blev mer än glad över fyndet. Kanske är han bra att ha ibland trots allt, Monstret ;-)

Och hej och hå, Julia gjorde sitt absolut yttersta för att förbränna lite av överflödet som satt sig kring midjan efter kastrering och lyckade matjakter! När mina tår började bli stelfrusna och jag tyckte vi skulle gå in tittade min kära J bara på mig med den blicken: "ALDRIG!!!" Och är man en bortskämd liten staffedam så får man som man vill (ibland iallafall)... Hon fick stanna i hundgården och jag iaktog henne från fönstret i en halvtimme innan hon ville in - lyckligt dansandes tillsammans med bollen-på-snöret :-)

Man skall väl inte säga för mycket men nog verkar det som om Julia mår mycket, mycket bättre nu!


Nix, nu är det hög tid att nattrasta hundarna - hoppas att vi inte ramlar över några vilda grisar utan endast nöffande plastditon... Ciao!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se