winniehurst

Alla inlägg under januari 2009

:-)

Av Marianne - 18 januari 2009 12:28

ANNONS
Av Marianne - 14 januari 2009 00:07

Nicolaij fick tillsammans med Koxpomonas Tassa sex valpar i maj -05 - Gordon, Kiina, Raija, Maja, Tindra & Chili.

Maja (Angel Voice Nuttah) bor tillsammans med matte Maggan med familj granne med sitt barndomshem på Ekerö. Förutom en kortare utställningskarriär med bl a flertalet ck, 1 BIR & Bästa Tik-placering på rasklubbens utställning i Botkyrka har Maja en betydligt viktigare livsuppgift - att vara sin mattes högra hand och hjälpreda!

I takt med att Maggans hälsa börjat svikta har den svarta riesenflickan utvecklat enastående talanger - hon plockar upp nycklar och annat matte tappar på golv och på marken, hon plockar in i och ut ur tvättmaskinen, hjälper till med disken... Hon vakar ständigt över sin älskade matte...

Det som gör det hela än mer enastående är att Maja kommit på hur hon skall hjälpa matte Maggan alldeles själv! Lite hjälp på vägen har hon fått av sin kompis Kasper som redan kunde plocka upp nycklar från marken. Maja studerade, provade, upptäckte att hon kunde hon med - sedan har resten gått av bara farten!

Är inte hundar fantastiska, så säg???

Och kanske har min oändligt saknade Nicolaijs visdom gått i arv ändå?! :-)

ANNONS
Av Marianne - 11 januari 2009 18:22

Japp, nu har jag tjuvat igen! ;-) Men jag var bara tvungen att visa dessa bilder som jag stulit från Liams mammas sprillans nya hemsida (http://www.angelryd.se där ni även hittar Liams & Igors halvsyster Darcha).


På första bilden är min numera biff till riesenpojke inte många dagar gammal....

Nedanför ser ni mamma Nimba tillsammans med sin älskade husse Åke -härlig bild!

Av Marianne - 11 januari 2009 12:39

Med kaffekoppen i ena handen satte jag mig framför laptopen för att kolla när Amerikas prestigefyllda Westminster-utställning 2009 går av stapeln. Det visade sig att det är 28 dagar kvar, men jag blev kvar framför burken länge och tittade på filmer från diverse rasbedömningar -08 - alltid lika roligt!

http://www.westminsterkennelclub.org


Rasvinnare på riesen och staff var Ch Kenro's Keeping Time respektive Ch Bullseye American Idol.

...och så måste ni ju bara kolla in Ch Garbo of Eagle, den välkonstruerade varghunden!

Schäfern, euuuuhhh :/

& självklart frallan Ch Windmarks What A Guy :-) 

Av Marianne - 10 januari 2009 22:12

aka Sitting Bull aka Bull :-)


Tack matte Ulla-Britt för bilden!

Av Marianne - 9 januari 2009 18:04

1987 var jag med om min alldeles första valpning...

Jag minns det som om det vore igår när Wirran, Herta, Asta, Hardy & Pricken (har jag för mig han kom att kallas) tog sina första andetag. Loppan var en enastående mor och valpningen gick strålande. Två dygn senare fick jag också vara med om min första svanskupering, något som även det etsat sig fast i minnet - hur otroligt, och förvånande, smärtfritt det var för de små, absolut odramatiskt!


Bild 1: Loppan & hennes ungar ca 4 dygn gamla.

Bild 2: Valparna har vuxit till sig - lilla Wirran ville dock inte vara med på bild och hade gett sig iväg på egna äventyr...

Av Marianne - 9 januari 2009 17:53

ville Liam ha idag - roligt promenadsällskap! Så det numera vinterfriserade Monstret och jag åkte hem till Rita för att tillsammans med henne och hennes dvärgschnauzer Tango ge oss iväg på en härlig långpromenad i vintersolen. Och lite blåbärspaj till fikat efteråt.

Naturligtvis glömde vi kameran på köksbordet så det enda vi har att bjuda på är några dassiga mobilkamerabilder. Men, som ni ser uppskattades både det tvåbenta såväl som det fyrbenta sällskapet av vårt renrakade Monster :-)

Av Marianne - 6 januari 2009 17:23

Första steget mot sommarens utställningspäls...

Tack matte Ullis för bilderna på din sockersöta Socka!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se