winniehurst

Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

Utelåst

Av Marianne - 16 maj 2009 13:44

En liten nackdel med innehavet av De Svarta Jättarna är slitaget i hemmet det för med sig - som t e x dörrhandtagen :-/

Det var söta Tina som började. Med en teknik som finslipades genom åren öppnade hon dörrar hur lätt som helst - och naturligtvis tog handtagen lite stryk. Nicolaij ägnade sig aldrig åt dylika aktiviteter, så efter att Tina lämnat oss fick handtaget till ytterdörren några års vila.

Sen kom Liam. Med samma hängivna engagemang för dörrhandtag som Tina, om än inte lika förfinad i sin öppna dörren-teknik. Med Liam är det mer: studsa-upp-och-ner-och-smäll-stenhårt-med-mastodonttassen-på-handtaget-gångpågångpågångpågångpågång..... Och när dörren väl är öppen - då går han inte ens ut!

Hur som helst... Det redan skadade stackars handtaget på ytterdörren har alltså blivit än mer skadat sedan Liams inträde i huset, och nu är det riktigt illa. Har tänkt införskaffa ett nytt men det har liksom slutat vid tankar - i morgon.... Eller dagen efter det... Eller...

Igår kväll vid halv 12-snåret släppte jag ut Liam i rastgården. Gick upp till huset igen för att hämta de andra två - och får inte upp dörren! "Ok, verandadörren är ju alltid öppen - jag får ta mig in den vägen". Men, verandadörren var låst! När har jag blivit så ordentlig att jag låst den??? Den brukar ju alltid (dumt nog kanske) stå olåst. Paniken började komma... Mörkt och sent... Telefonen kvar inne... Bilnycklarna inne... Vad gör man???

Till slut lyckades jag med hjälp av ståltråd genom dörrspringan pressa upp handtaget på insidan och dörren öppnades...

Idag är det iallafall jag som åker raka vägen till järnaffären eller var de nu kan tänkas sälja dörrhandtag och inhandlar ett! NU!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria

19 maj 2009 23:21

ojoj vad svettigt! tur att du kom in!
jag blev utelåst på värmdö en gång, ursh det var inte kul, Hade bara på mig toffor,,,eller ja jo kläder förstås, eller äh skit samma. Tur att du löste det på egen hand :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se