winniehurst

Direktlänk till inlägg 22 maj 2009

Mina "barnbarn" :-)

Av Marianne - 22 maj 2009 11:46

Varje gång Nicolaijs resp Julias ungar presterar något, och varje gång jag får rapporter om deras vardag och hur det går för dem här i livet - ja, varje gång blir jag lika glad och stolt och varm i hjärtat. Likväl gör det lika ont och likväl är det lika jobbigt för mig, som det är för deras uppfödare, när något går snett - sjukdomar, skador och annat elände. Att jag inte själv står som uppfödare för just de här individerna spelar mindre roll. Knäppt? Förmodligen! Men det bryr jag mig inte om :) Jag har ändå följt de här liven ända sedan allra första början, ända sedan de blev till, och när det gäller Julias Z-ungar var jag ju med redan vid planeringsstadiet och såg dem även komma till världen - det glömmer man inte... När sedan livet spelar sina fula spratt och sätter stopp för alla förhoppningar och planer man under lång tid haft - ja, då känns det ändå underbart att dessa "barnbarn" finns!


Tack Ullis & Maria för att jag får vara delaktig!


Mina ögonstenar, mamma Julia (World Terrier Show -08) & pappa Nicolaij (förbereder sig inför vad som kom att bli hans sista utställning):

 
ANNONS
 
Angel voice

Angel voice

22 maj 2009 22:57

Det är jag som ska tacka. Hade jag inte fått låna Nico, hade jag inte haft det som jag har idag, dig som vän. Tack för all hjälp alla tips och goda råd och framförallt ditt stöd, Kram U

http://www.angelvoice.dinstudio.se

 
Ingen bild

Agneta

23 maj 2009 14:44

Knäppt? Inte i mina tankar, jag kom att tänka på några ordspråk.

"Sann kärlek kan inte döljas"

"En sann vän är en sälsynt fågel"

"Livets stormar ger starkare rötter"

...och jag är övertygad om att du kommer att bry dig och glädjas åt även "barnbarnsbarn" :-) Knäppt? :-)

 
Ingen bild

Maria

23 maj 2009 22:12

kan bara instämma i ovanstående talare.
Detta är faktiskt hunduppfödning när den är som bäst! Ett antal engagerade människor som tar ansvar och stöttar och följer dessa små individer längs livets stig- underbart!
och tack för hjälpen med Vera idag, hon är SÅ fin när du ställer henne. Kram från en partisk matte

 
Ingen bild

Maria

26 maj 2009 11:20

du, kom på en sak igår och försökte ringa dig, men det var avstängt,,,,påminn mig nästa gång vi hörs. Det är ang rasstandarden och könsprägel
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se