winniehurst

Alla inlägg under maj 2009

Av Marianne - 15 maj 2009 19:16

och vårt Monster ;-)

(Ja, jag lovar... Jag skall ta tag i hans päls nu i helgen...)

ANNONS
Av Marianne - 15 maj 2009 19:11

Julia vet minsann att bilen är fullastad med färskfoder, revben, lite kalkonhalsar och några tjurmuskler - och anser förmodligen att allt det goda är enbart till henne :-)


Nu är det ju inte riktigt så, däremot är en av kartongerna införskaffad enbart till min lilla Prinsessa. Julia kommer att få testa Bravo Special under den närmaste månaden, fetthalten är låg (hälften så mycket som i de två andra varianterna) men trots det med helt ok proteinhalt. Vi håller tummarna för att det kommer att funka för damen.

Jag har ju gett färskfoder tidigare, för några år sedan, men av olika anledningar gick jag tillbaks till torrfoder - främst pga det praktiska i torrfoderhanteringen samt att det krävs ganska så enormt frysutrymme för den färska maten. Iallafall när man har flera, och stora!, hundar.

Hur som helst, jag körde igång med färskfoder (tillsammans med lite torrfoder) till Igor för 3 månader sen och både Igor och jag är bara så grymt nöjda! I ett par veckor nu har även Liam smaskat Bravo Plus, och tro't eller ej men hans überkänsliga mage älskar den nya dieten! Hundmatskostnaden per månad sjunker faktiskt ganska rejält med färskfoder - en välkommen bonus när man har två hungriga jättar i huset... Dessutom upplever jag pojkarna så otroligt mycket nöjdare trots att mängden i matskålen inte alls ser ut att kunna mätta de stora skäggiga slynglarna.

Så självklart måste ju även min älskade Julia få prova!

ANNONS
Av Marianne - 4 maj 2009 11:42

gjorde ett riktigt, riktigt bra MH på Gnesta-Trosa BK i helgen - ännu en duktig Z-valp på MH-banan! Enligt rapporter fälldes tydligen kommentarer om "stockholmstjejer som inte blir rädda för spöken..."  Det är Julias unge det! ;-)


Garpenborg's Zamsara förevigad av husse David:

Av Marianne - 4 maj 2009 11:36

Helgen har varit super! :-)

Underbart (närmast sommar-) väder... Bilturer... Skogspromenader... Spår... Bad i både små och stora sjöar... Och jag har mått kanon! Dessutom tog lightmaten Matten anser att jag behöver äta slut, så jag har fått riktig mat! Samma som slynglarna! MUUUUMS :-)

Enda smolket i bägaren var väl det där långkopplet hon fått för sig att jag måste ha när jag är i skogen... Men hallå, hur skall jag kunna stoppa Roslagens orminvasion om jag sitter fast i det där eländet???!! De där fräcka fula djuren vågar ju visa sig nu igen - och de måste utrotas! Människan fattar ju ingenting... Försökte faktiskt tala om för den ryske snorungen vad som behöver göras - men han fattar ju ingenting han heller... Och den andra, den där halvryssen, honom är det ju ingen idé att ens ta ett snack med - han vågar ju inte göra nånting som går emot Mattens vilja... *SUCK*

 

Känner att det skulle vara nice med nåt att äta nu, undra om det finns nåt... Det var ju ett tag sen jag kollade i skåpen nu.... Hmmmm, man kanske skulle ta sig en titt :-)

 /Prinsessan.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se