winniehurst

Direktlänk till inlägg 29 juli 2009

Stackars, stackars Igor!!!

Av Marianne - 29 juli 2009 16:26

I söndags kväll upptäckte jag att Igors pung var märkbart förstorad, huden var liksom skrovlig och hela paketet såg nästan missbildat ut. Måndag förmiddag tyckte jag det såg något bättre ut, svullnaden hade åtminstone lagt sig lite, lite grann. Men på kvällen såg det ännu värre ut igen, kändes dessutom vätskefyllt....

Så tisdag morgon var det bara att åka iväg till veterinären!

Veterinären hade ingen aning om vad som kan ha orsakat denna skrämmande obehagliga åkomma. Ytterligare en veterinär konsulterades och båda två studerade min duktiga, übersnälla och übertåliga pojke och båda två konstaterade det jag konstaterat redan innan - något har infekterat hela paketet, huden har dött, det ser nästan ut som en förfrysningsskada och han har ONT!!!!! När vetten kupade handen runt pungen för att känna på ytan, väldigt väldigt lätt och försiktigt, så kröp han ihop till en liten boll - jag fick helt enkelt hålla upp 48 kilos-klumpen i luften för att vetten skulle komma åt, men inte ett gnäll, inte ett pip, ingenting! Bara ögonen som SKREK att det gjorde hutlöst ONT! Lilla plutten...

Som jag skrev tidigare hade de dock ingen aning om vad detta elände kan bero på... Så nu blir det 4 veckors antibiotikakur och jättetratt på. Blir det inte bättre så måste det självklart till vidare utredningar - bakterieprov, kanske röntgen osv. Måtte det vända SNART... Vi tackar iallafall de högre makterna för att rysspojken är en tålig kille som även tar situationer som denna med humöret i topp!


Jag väljer att inte lägga ut bilden jag tog på Det Obehagliga utan visar istället en bild på Tratt-Igor - alltid glad & lycklig, även nu!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se