winniehurst

Direktlänk till inlägg 30 december 2009

Glömsk...

Av Marianne - 30 december 2009 20:40

eller kanske inte?   I måndags kväll strax innan jag skulle åka till jobbet var det nånting som sa mig att jag måste kolla Julias pass... Kolla när rabiesvaccinet gick ut... Och det visade sig att absolut sista dag för påfyllning var den 1 januari!!! OOOPS!

I absolut sista rappet åkte vi iväg idag, jag & Julia, och plockade med oss Tango & hans matte Rita också, eftersom de två kompisarna vaccinerats samtidigt.


Lite lustigt är det med vissa människor :-/ Julia har alltid älskat att åka till veterinären - att visa upp sig på bordet, visa veterinären (i hennes ögon förmodligen domaren ) hur vacker hon är... Men just den här djursjukvårdar-kvinnan som tog hand om vaccinationerna idag fixar hon inte! Inte heller Tango betedde sig som han brukar, och när vorsteh-Ella besökte doktorn för ett tag sedan reagerade även hon mycket starkt på just den här människan - för att minuten senare, när veterinär Niklas klev in i behandlingsrummet, bemöta honom med lyckliga svansviftningar och pussar. Undra vad den här människan utsöndrar som gör hundarna så osäkra???


Julia & Tango i spänd förväntan om det är Doktor Börje eller Doktor Niklas som skall ta hand om dem? De blev besvikna...

  

Prinsessan fröööös i bilen på vägen hem men snälla Tango var generös nog att låna ut både sin mattes famn och sin tröja :-)

  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se