winniehurst

Direktlänk till inlägg 7 mars 2010

Ge mig en show-hund! ;-)

Av Marianne - 7 mars 2010 12:11

Nu menar jag ju faktiskt inte exakt vad rubriken antyder... Men ack vad det suger i utställningstarmen ibland!

Svängde förbi Sollentuna och Terrierklubbens årliga marsutställning i vår region igår - och nu kändes det att det var allt för länge sen... *SUCK* Men det blir allt att snällt vänta. Mr Ryss är förhoppningsvis klar till sommaren, och någon mer hund blir det ju inte i det här huset så länge Julia finns hos oss - om hon nu inte mirakulöst tillfrisknar från sin ep det vill säga...

Man kan ju fråga sig vad det är som är så roligt med utställningar? Allvarligt, egentligen??? Men roligt är det, det har jag alltid tyckt. Minns med ett generat leende hur jag som 12-åring tränade utställning med min Grynet (med jordens största underbett) på Folktandvårdens parkering på kvällarna, och hoppades att ingen såg oss - och hon var grym på free-standing! 


Min älskade allra, allra första hund... Min envisa primadonna, Grynet:

    

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria

7 mars 2010 15:29

*skrattar* folktandvårdens park.plats :-) JAA men faktiskt så ÄR det svårt att sätta fingret på, det är väl en kombination av så mycket som gör att det är en fröjd (nästan alltid) att ställa hund. Antar om jag ska filosofera lite, att i andra sporter är det hela liksom inte roligt om man inte vinner eller placerar sig bra,,, då är det finito sas.. Men utst så finns ju alltid andra hundar att titta på, kollegor/vänner att prata med, kanske tom andras framgångar att glädjas åt (?) haha, och massa hundsaker att glo på/köpa.
Sedan är det oxå något med förberedelserna, att hålla sin hund i bra trim, något man förstås gör ändå, men detta gör ju det roligare,,,,

slut funderat för idag! ciao

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se