winniehurst

Direktlänk till inlägg 26 april 2010

Ormjägaren & ormvarnaren

Av Marianne - 26 april 2010 11:19

I det här huset bor det en ormjägare av rang. En 37 cm hög, söt och rar liten Prinsessa aka The Snake Terminator  Det medför ju som ni förstår att det är ganska svettigt att vara beskyddare åt denna Prinsessa den här årstiden. De långa, slingrande djuren finns överallt och Sessan spottar dem på låååångt håll - och de skall utrotas! Långkoppel på och ständigt spanande på marken framför och runt oss är det som gäller, tyvärr kan inte min syn - trots linser  - mäta sig med Miss Julias superögon...

Nu har det visat sig att vi även har en ormvarnare i huset! Den Gode Ryssen har tagit på sig det stora ansvaret att i god tid varna matte och den lilla, rara (?) staffeprinsessan för dessa livsfarliga, slingrande, ringlande odjur - Igor registrerar ormarna lika tidigt som Julia, kliver fram och ställer sig några meter framför ormen, som en skyddande mur, och skäller varnande!

Även Liam var ju en suverän viltvarnare. Även om han inte brydde sig om just ormar, så visade han med hela kroppen, klockrent, varje gång det fanns vildsvin i närheten. Och det uppskattades i dessa gristrakter vill jag lova! Kände han doften av vildsvin så tvärstannade han, stod som en staty, och vägrade helt sonika röra sig ur fläcken. Detta började han med redan som valp - även om det tog några gånger innan trögfattade matten förstod... Duktiga riesenpojkar  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Barbro

30 april 2010 09:22

Det är så roligt att få följa dig genom din blogg och få läsa om dina underbara hundar - så fortsätt skriv!
Tills vi hörs - stor kram på dig. Å´en härlig Valborg.

 
Tina

Tina

30 april 2010 12:15

Men å vad bra!
Inte att Julia fångar orm alltså, men att du har en herre som varnar!
toppenbra!
Kram

http://www.tinric.com

 
Ingen bild

Maria

30 april 2010 13:47

uuuurrrrsssshhhhh
fyyyyyy
bläääääääääääääää

gulle igor

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se