winniehurst

Alla inlägg under juli 2010

Av Marianne - 7 juli 2010 19:41

Det har varit lite si och så med Julias mående den senaste tiden - anfallsfrekvensen har ökat och det har även påverkat hennes allmäntillstånd på ett svårdefinierbart sätt. Dock ser anfallen annorlunda ut än tidigare - de är "lättare" och väldigt kortvariga. Det kan låta positivt, men att de är "mindre" är inte enbart av godo. Det är lätt att missa att hon har/har haft anfall, vilket ju innebär att Mitt Hjärta förmodligen har mer frekvent förekommande anfall än vad jag har koll på.

När man lever med en hund med en obotlig sjukdom lever man också ständigt med tanken "tänk om..." Och de senaste veckorna har tankarna och oron och den där jobbiga klumpen i magen funnits där oftare och känts närmare än vanligt. Jag har funderat tyst, funderat högt och diskuterat med människor omkring oss: Gör jag rätt som kämpar för Julia? Hur är hennes livskvalitet, egentligen? När är det dags att släppa taget? Frågor som helt enkelt inte har några konkreta svar, men om jag känner mig sälv rätt så tror jag nog att den dagen det är dags - då kommer jag också att veta det, utan tvivel.


Sen finns det ju dagar som idag! Dagar när Prinsessan mår riktigt, riktigt bra - när det lyser och gnistrar av glädje och lycka och faktiskt välmående om hela hunden!  


Det var en gång en kanin, en gråbeige & vit liten gosedjurskanin...


För att göra primadonnans dag ännu bättre blev det ett litet uppställningsfoto...

"-Jag kan minsann fortfarande! Kanske inte i min glans dagars form, och lite grå om nosen - men jag kan!"


 Och så var det ju Ryssen.....

     


ANNONS
Av Marianne - 7 juli 2010 18:34

Jag har en katt som heter Phoenix. Min egenuppfödda blandras   - en liten rund, go, tigrerad drygt 9 år gammal tjej. 

Phoenix är lite speciell. Lika rar och gosig och social som hon är, lika självständig är hon. Ibland försvinner hon och man ser inte skymten av henne på någon vecka, och varje vår och även senare på sommaren brukar hon ge sig ut på en walkabout och vara borta närmare en månad. Men helt plötsligt en dag när man öppnar ytterdörren, eller kommer hem och kliver ur bilen, så möts man av det karaktäristiska Phoneix-mjauet - då kommer hon springande, lika rund och go och välmående som vanligt, starkt doftande av skog, gran och kåda...

Och idag kom hon hem igen!  

    

ANNONS
Av Marianne - 4 juli 2010 17:09

I tisdags åkte vi ner till mina föräldrars lilla stuga strax utanför Vårgårda, till Julias stora förtjusning - springavstånd ner till sjön, en egen liten brygga, en egen liten badplats. Med andra ord, stället borde helt enkelt vara märkt: "Property of Miss Julia"  

Det var dock bara en blixtvisit, vi åkte ner för att titta på ett radhus åt mamma och pappa och jobb väntade hemma redan onsdag natt.

Men nu skulle man verkligen vara där... Det är varmt. Ruggigt varmt. Inte minst lilla fröken J skulle behöva sitt älskade vatten...


Tyvärr blev det inga bilder på fröken, bara Igor hamnade på bild denna gången:

Till sist, en liten - till sinnet  - rysspojke som på inga villkors vis vill bli kvarglömd när bilen packas inför hemresan...

  


Av Marianne - 4 juli 2010 10:11

Och deras superduktiga mattar också såklart!  


Åsa & Zelma tävlade lydnadsklass 1 i fredags och fick sitt andra 1:a pris på 184 poäng! Bara ett kvar, ett kvar, ett kvar *tralalala*

Och på staffespecialen i Gränna igår jobbade Elin & Nosa till sig 151 poäng och en 3:e placering - trots en smärre inkallningsfadäs  Kolla in filmerna från lydnaden på Elins blogg.  


Vi är så stolta och lyckliga så ni kan inte tro det! Det är inte helt enkelt att jobba med en staff, men med vilja, kunskap, en stor portion envishet och humor och en massa kärlek till sin hund är allt möjligt - det har de här tjejerna med sina Julia-ungar bevisat.

Ni är bäst! GRATTIS!!!!Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se