winniehurst

Direktlänk till inlägg 29 november 2010

Idag...

Av Marianne - 29 november 2010 23:17

Det är KALLT! Fruktansvärt, olidligt, vedervärdigt kallt! Men vad hjälper mitt glödande, intensiva hat emot denna årstid när man har ett galet, snöälskande, "springa fort fortare fortast och länge i vilken kyla som helst-krävande" mongo till hund? Inte ett smack! Bara att klä på sig själv och mongot och trotsa kylan :-/

  


När min arma plikt som Ryss-matte var avklarad följde jag med Agneta till Uppsala. Det var dags för lille Josefs 12-veckors spruta och storasyster Ellas årliga dito.

Ett besök i bästa hundaffären i de här regionerna, Brukshundcenter, hann vi med innan det var veterinärdags och Josef förärades ett alldeles nytt, mjukt, jättevarmt och superfint vintertäcke av sin snälla matte. Undra hur länge det passar bara... 

Som vanligt blir djuren helt underbart bemötta på Rembackens djurklinik av den kunniga och gulliga personalen, och lillkillen fick inte bara en spruta i nacken utan överöstes självklart också av en massa pussar och gos :-)


  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se