winniehurst

Direktlänk till inlägg 20 februari 2011

Snustorr bloggtorka...

Av Marianne - 20 februari 2011 18:17

har det varit, jag vet. Visst har det funnits en del jag kunnat skriva om, en del ämnen som upprört jag skulle kunnat ta upp (bl a några inlägg i den s k kamphundsdebatten), säkert en massa annat som hänt också - men lusten har helt enkelt inte funnits.


Många undrar om/när jag skall skaffa en ny valp, en del tycker att det är dags nu. Jag tycker väl själv att det borde vara upp till mig att bestämma när, om, vad och hur... Lite smågrinigt sagt kan tyckas, men jag blir faktiskt innerligt trött på folk som, utan att vara mina vänner, har åsikter om mitt "staffelösa liv" :-/

Till er vill jag säga:

Nej, jag skall inte ha någon valp. Inte nu, och om och när har jag inte den blekaste aning om. Och staffelöst anser jag inte mitt liv vara. Jag har staffar omkring mig, jag träffar staffar allt som oftast och jag pratar staff så gott som varje dag. Jag jobbar för klubben och det kommer jag att fortsätta med. Min kärlek och mitt engagemang för vår ras är fortfarande lika starkt. Dock känns det som om min snart 18 år långa personliga kärlekshistoria med rasen är över - och ändå inte... En sorglig och märklig känsla, men den är min!

Den dagen kommer säkert när jag känner att jag är redo för det känslomässiga engagemang jag anser att en liten staffevalp kräver och är berättigad till, men när... Det vet jag inte. Kanske ramlar jag över Valpen någon dag som lyckas väcka mitt valpbegär till liv igen, men tills dess är mitt "staffelösa liv" min business.

That's it :-)

_____________________________ 


Tankarna har i dagarna gått mycket till Liam... 

Vilda, vackra, genomsnälla Liam som inte ens fick uppleva sin 3-års dag. Den 16 februari skulle han ha fyllt 4 år...

 

  

 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria

20 februari 2011 18:56

förstår hur du menar, det gissar jag kan vara lite som när folk frågar barnlösa par om det inte är dags för en tvåbent i familjen. Det kan liksom vara ett känsligt ämne, även om de som frågar inte menar illa så kan det sammanlagda undrandet bli rätt påfrestande.
Du har ju oxå en hel del staffeuppfödare i din närhet vilket säkert gör sitt till.
kram

Marianne

20 februari 2011 19:12

Säkert är det så, och säkerligen inte illa menat i de allra flesta fall. Men det beror ju så mycket på hur man frågar, i vilket sammanhang - och i vilket syfte...

Kram till er alla! Kommer över och kikar på valparna snart :-)))

 
Mia & Addi

Mia & Addi

20 februari 2011 19:27

Ja jag känner igen mig i det du skriver...
Man måste få komma över det gamla
innan man kan ta till sig något nytt.
Du är ju ändå inte hundlös, jag tycker du skall vänta o se om/när det känns rätt för dig själv.
En valp kräver ju sitt och måste planeras in i ens livssituation också (oavsett ras)
Man ska alltid lita på sin egen magkänsla vad andra än tycker!

http://staffinfo.blogg.se

 
Tina

Tina

21 februari 2011 12:43

Hej du!
Jag tänker som Maria ser jag, och Liam... kändes som om han hann bli äldre, men tydligen inte...

Usch Marianne, jag avundas dig inte ditt förra år.
Kanske ett år, att sätta upp på "saker som kan fara åt H-vete - listan".

Kram

http://www.tinric.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se