winniehurst

Direktlänk till inlägg 8 februari 2012

ÅRETS AGILITYSTAFFORD 2011 är...

Av Marianne - 8 februari 2012 23:03


 


NOSA!!!!!!!!!!!!


En oändligt massa GRATTIS från"mormor"!


Stoltare kan ingen vara *tralalalala*

 

 

En solig sommardag 2006 mötte jag, Julia & Tas upp Elin utanför en bensinmack i (om jag inte missminner mig) Alingsås. Elin var intresserad av en tikvalp ur Garpenborgs kommande Z-kull, och eftersom mamma Julia och för tillfället även pappa Tas bodde hos mig, och vi just då befann oss i de västra regionerna av landet, stämde vi träff.

Visst kände man på en gång att Elin skulle bli en toppenägare till ett av mina barnbarn - men att det skulle bli så fantastiskt bra som det faktiskt blev, det hade man ju inte kunnat drömma om...


          


 
ANNONS
 
Ingen bild

elin&nosa

17 februari 2012 11:47

ja, jag minns den dagen som igår! kommer ihåg att jag var stressad för att hinna men ville så gärna göra gott intryck:-)
Kommer också ihåg att jula och tas var de första staffarna jag träffade riktigt nära, men att jag då kände att mitt val var helt rätt!
tas var uppe i varv och du tyckte han var skitjobbig, hahah jag tyckte det var charmigt, och tur var väl det för den svängen fick man några gånger med nosa sen hehe...
Tänk vad åren gått fort!
tack för att du ställde upp och mötte mig där i alingsås och för att du funnits för mig och nosa sedan dess!!!
KRAM!!

Marianne

18 februari 2012 00:13

Ja fy sjutton, men har var jobbig! På ett lite, hmmmm, annorlunda sätt :-)))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se