winniehurst

Direktlänk till inlägg 28 februari 2012

28 februari...

Av Marianne - 28 februari 2012 00:26

Då föddes du, min vackra Julia.

Det skulle inte bli du och jag egentligen. Jag skulle ha en röd tik, ur en helt annan kombination. Det blev inga valpar, så när jag ändå hade inplanerad semester fick du flytta hit istället.

Aldrig hade jag väl då kunnat drömma om att du skulle bli så speciell för mig, och aldrig hade jag kunnat ana att saknaden efter dig skulle komma att bli så outhärdlig... 

När jag tog beslutet... Den där morgonen när jag ringde samtalet... Då dog en del av mig...


Saknar dig så, Mitt Hjärta! Jag hoppas att du vet det  

 


Det var på Sollentuna-utställningen -03 som Maria berättade för mig att Julia och hennes syskon fötts dagen innan. Och på lördag, 9 år senare, kommer jag att stå där, på samma utställning i samma lokal och samla ihop blodprov till epilepsi-forskningen...


Forskarteamet i Finland behöver mer blod för att de skall lyckas finna genen/generna som orsakar denna tyrann till sjukdom - från drabbade individer, från nära släktingar men också ifrån helt friska hundar.

Hjälp oss att nå målet! Kom med din staffe till Badmintonhallen i Sollentuna på lördag och låt den lämna sitt DNA - för forskningens skull, för rasens skull, för att inte fler hundar och hundägare skall behöva gå igenom det helvete som Julia och jag och många fler gått igenom! Din hjälp behövs!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria

28 februari 2012 11:00

så fick man gråta en skvätt idag med, men jag gråter så gärna för din & Julias skull, och för alla andras med för den delen. Lille fine Ozzy och AZTA, ja nå - ursh.

Fin bild, den har jag inte sett förut
kram på dig!

 
Tina

Tina

28 februari 2012 13:13

jag får verkligen knip i hjärtat när du skriver om dej och Julia - åh! EP alltså, vilket slöseri med liv...
Du är helt fantastisk som orkar jobba så mycket med att informera, lyssna, tipsa, skriva, berätta, finnas där, hjälpa till, osv osv osv.
Men jag förstår dej, och är tacksam, att du orkar.
Kram

http://www.tinric.com

 
Lena

Lena

28 februari 2012 21:35

Mins när Tina (ovan) länkade till din sida när det hände, som jag grät, det räcker med att se på sina älskade & tänka tanken, för att förstå din ofattbara sorg.
Om jag ägde en Staffe, skulle jag komma om jag så skulle åka 25 mil, för vad gör man inte för sina älskade? & att för att förhoppningsvis få stopp på eländet...
Varmaste kramen♥ /Lena

http://frallorna.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se