winniehurst

Direktlänk till inlägg 1 april 2012

Chicken twist :-)

Av Marianne - 1 april 2012 22:34

Igor gillar mat. Han gillar att äta och anser nog att frysboxen här hemma är en alldeles vidunderligt finurlig apparat som rymmer en aldrig sinande ström av läckerheter. En liten gourmand har det blivit av honom minsann - märgbenen jag köpte, för första gången på evigheter, visade sig vara totalt ointressanta...

I belöningssituationer funkar det mesta dock, även skräp som Frolic. (Ja ja, man kan ju inte vara hälsosam jämt...)'

Häromveckan shoppade jag ett par påsar Planet Pet-godis och påsarna har legat här, hade helt glömt bort dem när jag fick syn på dem i morse. Öppnade påsen med Chicken Twist och lade ner lite grann i fickan inför förmiddagspromenaden i skogen. Döm om min förvåning när Herr Ryss helt spontant kör igenom hela registret innan vi knappt hunnit utanför dörren - show pose, sitt, ligg, "sitta vackert", high five, show pose igen och jag vet inte vad, allt i en blixtrande speed och med glittrande, snackssugna ögon :-)


Ett hett tips, helt enkelt - Planet Pet Chicken Twist! Nyttiga, dessutom :-)

 

 
ANNONS
 
Tina

Tina

2 april 2012 08:08

Haha - bra träningsgodis!

http://www.tinric.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se