winniehurst

Direktlänk till inlägg 7 maj 2012

Västerås med Maria & Ånna

Av Marianne - 7 maj 2012 23:15

Inte planerat, men så blev det. Och tur var väl det! :-)


Ånna är en mycket trevlig bekantskap i rottweiler-form, som jag först träffade i Eskilstuna för några år sedan. Eller nej förresten, jag träffade ju henne otaliga gånger som bäbis i barndomshemmet - Garpenborg's Z- & Å-kullar föddes ju nästan samtidigt.

Hon var mysig och lätthanterlig i Eskilstuna, och om möjligt ännu mysigare, och visade sig dessutom klockrent, den här gången i Västerås. Jag som inte direkt är van att vistas runt rottisringen blev lätt chockad - dubbelhandling, trippelhandling, människor som for in och ut ur ringen, bytte handlers både två och tre gånger och jag vet inte vad :-/ Kaos! Att då få visa en hund som glad och med konstant viftande svans visade sig på löst koppel, free-standing... Det kändes inte helt illa, liksom :-)


Stooooooort GRATTIS till Calle & Lillan för deras nykläckta SVENSKA UTSTÄLLNINGSCHAMPION

& stoooooort GRATTIS till Maria & Matthias -

att lyckas föda upp en champion inom en ras som rottweiler är inte enkelt...

 

Vem kan motstå detta ljuvliga uttryck??!! Inte jag iallafall, och de gamla rottweilerdrömmarna väcktes lite till liv... Men bara lite...


 

 

Fina, mysiga Ånna som förhoppningsvis har smått i magen...

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Agneta

9 maj 2012 10:12

Grattis!!! Så himla kul! :) Ser så fint ut (som vanligt), bra jobbat :))

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se