winniehurst

Direktlänk till inlägg 26 maj 2012

Dagarna går...

Av Marianne - 26 maj 2012 21:28

Konstigt nog. Tycker inte att det händer speciellt mycket, men på något vis försvinner timmar och dagar i en rasande fart. Vi är snart inne i juni, och jag tycker det känns som för bara några veckor sedan när jag stod på jobbet och kikade ut genom dörren och undrade om jag skulle kunna ta mig hem i snökaoset...

Faktum kvarstår alltså - dagarna går.


Audell-föreläsningen i SSBTKs regi blev lyckad - och jag är ganska övertygad om att alla som var där håller med. Visst hade vi önskat större uppslutning och större spridning av deltagare från de olika "lägren". Men i det stora hela kan arrangemanget sammanfattas som lyckat!

En oerhört vis man är han, Lars Audell, och bränsletanken fylldes på en hel del hos oss, ibland ganska trötta, medlemmar i uppfödarkommittén :-) Närmast kommande projekt blir för oss att göra en, helt enkelt jäkligt bra, sammanfattning av föreläsningen för publicering såsmåningom.


Josef & Agneta har varit och tävlat rally igen, och självklart var jag tvungen att haka på. Och de är så duktiga! Helt galet roligt, men 86 poäng skrapade de ihop på denna kluriga bana och det blev med andra ord det 5e raka godkända loppet för duon!  

Nästa gång gäller det - chans till Josefs andra rallytitel....


Idag var vi i Vallentuna och ställde för australiensiske David Strachan - Josef vet fortfarande vad han skall göra med Marianne, dvs inga snurrar och krumelurer och konstigheter utan bara stå och gå och vara vacker ;-) En 3e placering i unghundskonkurrensen med ck blev slutresultatet - något man skall vara mycket nöjd med en dag som denna, när domaren i fråga var väldigt snål med de röda lapparna...

Ännu bättre gick det för broder Totte idag - världens största GRATTIS till dig Sofia! Cert, cacib, BIR & en alldeles förträffligt trevlig grupplacering minsann!

Vila upp er nu så ses vi imorgon i Österbybruk :-)


"Jaa, kan vi sova nu då???" undrar Ryssen...

 
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se