winniehurst

Direktlänk till inlägg 4 juni 2012

Dagen efter Vallentuna...

Av Marianne - 4 juni 2012 21:43

åkte vi till Österbybruk. En av favoritplatserna för utställning faktiskt - otroligt härlig miljö, förvisso en massa mygg men oftast fint väder, och nära.

I år dömde Moa Persson och vi hade väl inte så stor koll på vad hon gillar i form av små muskliga, glada, kärleksfulla staffar, däremot minns jag henne som en favoritdomare från waaaay back. Men det var då det, en annan tid och en annan ras...

Efter denna dag kunde jag konstatera att jag fortfarande gillar Moa - vilket även Josef gjorde :-)

 

Hon var grundlig, gick igenom vartenda ben i kroppen, kom med tips och råd, redogjorde klart och tydligt för varför hon gjorde de val hon gjorde, och anatominörden i mig njöt... Att sen Josef "bara" fick ett VG denna dag spelar faktiskt mindre roll. Det låter tokigt, men när en domare verkligen SER hundens alla positiva och negativa sidor - då blir jag glad! Att hon sedan kanske var väl hård, jaaa det kan man nog tycka. Samtidigt tror jag det är nyttigt för oss med dessa domare som inte slentrianmässigt delar ut excellent till var och varannan hund, nyttigt på fler sätt än ett.

Det enda jag är grymt missnöjd med, är att jag korkat nog aldrig köpte kyltäcket till Igor jag funderade på att inhandla hela helgen - å andra sidan, som sommarvädret ser ut nu.....


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se