winniehurst

Alla inlägg under juni 2012

Av Marianne - 4 juni 2012 22:25

Under de snart 4 år Ryssen har bott i Sverige har han dragit från mig i skogen och inte kommit när jag ropat två gånger. Den ena gången var idag.

Helt plötsligt var han borta. Skogen var tyst. Efter vad som kändes som en evighets skrikande och svärande hördes så äntligen något som knakade och brakade i skogen - en älg? Eller Igor?
Visst var det han. En lyckligt genomblöt Igor. Strax vände han och drog åt samma håll igen, och nog misstänkte jag vad det var som lockade så där borta...

 

Jomen visst, precis som förra gången var det ju detta som lockade mer än något annat - skogens största, längsta, djupaste "insjö" såklart!



Av Marianne - 4 juni 2012 21:43

åkte vi till Österbybruk. En av favoritplatserna för utställning faktiskt - otroligt härlig miljö, förvisso en massa mygg men oftast fint väder, och nära.

I år dömde Moa Persson och vi hade väl inte så stor koll på vad hon gillar i form av små muskliga, glada, kärleksfulla staffar, däremot minns jag henne som en favoritdomare från waaaay back. Men det var då det, en annan tid och en annan ras...

Efter denna dag kunde jag konstatera att jag fortfarande gillar Moa - vilket även Josef gjorde :-)

 

Hon var grundlig, gick igenom vartenda ben i kroppen, kom med tips och råd, redogjorde klart och tydligt för varför hon gjorde de val hon gjorde, och anatominörden i mig njöt... Att sen Josef "bara" fick ett VG denna dag spelar faktiskt mindre roll. Det låter tokigt, men när en domare verkligen SER hundens alla positiva och negativa sidor - då blir jag glad! Att hon sedan kanske var väl hård, jaaa det kan man nog tycka. Samtidigt tror jag det är nyttigt för oss med dessa domare som inte slentrianmässigt delar ut excellent till var och varannan hund, nyttigt på fler sätt än ett.

Det enda jag är grymt missnöjd med, är att jag korkat nog aldrig köpte kyltäcket till Igor jag funderade på att inhandla hela helgen - å andra sidan, som sommarvädret ser ut nu.....


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards