winniehurst

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2012

Tora bor i Skåne

Av Marianne - 28 augusti 2012 22:33

Det gör hon minsann, Nicolaijs 8½ år gamla dotter. Och inte bara i Skåne, utan inte alls speciellt långt ifrån Vitaby där jag befinner mig just nu. Självklart var jag bara tvungen att träffa henne!


Tora är alltså en av Nicolaijs tre skånska barn, och tyvärr den enda jag lyckats luska reda på - tack internet :-)

Hon lever tillsammans med en gammal pudelherre och en yngre schnauzerdam av mellanmodellen i en familj med ett supersunt djurtänk, där hon fått utvecklas till den speciella Tora hon faktiskt är. Farmorshjärtat väller över av stolthet!


Här är hon, på jobbet. TJH SE UCH Geborie's Åh So Beautiful:

 


Mycket har hon fått från sin far, Tora, inte pälskvaliteten dock, och inte heller "titta-på-mig-och-plocka-gääääärna-fram-kameran"-attityden ;-) Vi försökte iallafall!

 

 

 

Det är trist när hanhundsägaren inte inkluderas i valparna och deras fortsatta liv, speciellt om man ber om att få vara delaktig. Det är även trist för valpköparna, som faktiskt förvägras kontakter och insikter som faktiskt kan betyda en hel del. Kanske något för oss alla att tänka på.

Nåväl, nu hittade jag ju den här finingen iallafall, och till slut fick jag även träffa henne irl. Så härligt! 1000 TACK för att jag fick komma och hälsa på, och för att ni tar hand om och älskar Tora så som bara en Nicolaij-dotter förtjänar  

Och jag grinade bara lite på hemvägen..... :-)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se