winniehurst

Direktlänk till inlägg 30 september 2012

Å som i Åland...

Av Marianne - 30 september 2012 23:50


Och Å som i Ånna!

 

I helgen hade jag äran att få spendera dryga dygnet med jordens trevligaste rottweiler, LP1 SE UCH Garpenborg's Ånna!

Är man svensk champion och rottis (för det är ju som bekant inte helt enkelt att erövra titeln inom rasen) så vore det ju dumt att inte åtminstone försöka knipa åt sig även den finska championtiteln - så Ånna, jag och Herr Ryss åkte till Åland. Ett excellent och en 3:e placering i championklassen, slagen av två verkligen jättefina tikar, blev resultatet. Men inte deppade vi ihop för det, och det tror jag inte hennes kära uppfödare eller ägare gjorde heller. Friskt vågat - ibland funkar det, ibland inte :-)

Vi hade en supermysig resa med, förutom en trevlig utställningsdag, Ånna-mys i husbilen och promenader i den Åländska naturen där den 6-åriga damen spontant visade mig sina balanskonst-färdigheter och andra trix en väluppfostrad rottis minsann kan :-) Vi connectade fort, Ånna & jag, ni vet sådär så att det känns som om man känt och levt tillsammans hela livet... En ganska mäktig känsla faktiskt.

Fantastiska hund!  


Är hon inte ljuvlig? En bild från i våras, från Västerås, där hon tog sitt sista cert, blev champion & BIM. Fotograf: en tårögd Madame Garpenborg :-)


Roligt var det också att få umgås lite med Ullis & Kiina, Nicolaijs dotter. Det var ett tag sen nu, det går alldeles för länge mellan gångerna vi träffas. Så himla tråkigt bara att det visade sig att Kiina inte mår riktigt bra - jag håller alla tummar i världen & tänker på er, det vet ni!  


 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria

1 oktober 2012 21:24

åh vad fint skrivet, klockrent på hur jag oxå känner/tycker/tänker. Och man ser faktiskt på er att ni har nåt ihop sådär, syntes tydligt just i västerås. Hon litar så på dig, måste vara det som man som åskådare ser.
Trist dock att Kiina inte mådde bra, nu håller jag alla tummar för att hon blir bättre/klarar sig från komplikationer. Samt förstås att ryssen bara fick nåt skumt ytterst tillfälligt magvirus som spontanförsvinner på nolltid!
kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Marianne - 7 september 2013 10:06


   För alla er som inte riktigt vågar ta steget fullt ut och börja BARFa på riktigt - Mush har ett gäng superprodukter att erbjuda! Hämta en gratis provpåse här: http://www.mushbarf.com/sv/eform/submit/gratis-maltid   Läs gärna mer om fin...

Av Marianne - 29 juli 2013 00:24


Att förtränga och vägra inse de fakta som travas upp framför ögonen på en är något människan är bra på. En del av mig vill köra på den linjen, men hjärnhalvan som lagrar minnen och erfarenheter kämpar emot.Så nu sitter jag här och fyller i papper eft...

Av Marianne - 28 juli 2013 08:03


Ja, fråga Ryssen - han svälter!

Av Marianne - 28 juli 2013 02:19


gör det som varit så ohyggligt levande igen - på gott och ont kanske...   “If having a soul means being able to feel love and loyalty and gratitude, then animals are better off than a lot of humans.” - James Herriot -    ...

Av Marianne - 28 juli 2013 00:17

Snygga & med vinnarskallar! BILDER FRÅN HUNDLÖPET         ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ winniehurst med Blogkeen
Följ winniehurst med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se